Peter R. de Vries van RTL Boulevard en Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter R. de Vries van RTL Boulevard en Sylvie Meis

Peter R. de Vries snauwt naar Sylvie Meis: ‘Schaamteloos overdreven’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende week viert koningin Máxima haar vijftigste verjaardag. Voor de Duitse televisie reden genoeg om een documentaire te maken over onze vorstin. Daarin kwam onder anderen Sylvie Meis aan het woord. “Als Máxima lacht, dan moet je gewoon meelachen”, meende de presentatrice. “Ze is het beste wat ons land had kunnen overkomen.” Maar de lofzang op koningin Máxima schoot bij Peter R. de Vries helemaal in het verkeerde keelgat.

‘Ongeloofwaardig’

Toen het fragment uit de Duitse documentaire werd vertoond bij RTL Boulevard, stak Peter R. de Vries zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. “Wordt ze daarvoor betaald of zo?”, vroeg de misdaadverslaggever zich hardop af na het zien van het item. “Dit is toch schaamteloos overdreven wat zij zegt?” Volgens De Vries bewijst Sylvie onze vorstin geen dienst. “Het is zo gênant overdreven, dat het daardoor ongeloofwaardig wordt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Negatieve reacties

Schrale troost voor Sylvie Meis: Peter R. de Vries haalt wel vaker fel uit in RTL Boulevard. Vorige week moest zelfs zijn collega Eddy Zoëy het ontgelden. De in Duitsland woonachtige diva is daarnaast ook wel wat gewend als het op felle reacties aankomt. Eerder vertelde Sylvie hoe zij toch een positieve draai weet te geven aan deze persoonlijke aanvallen: “We weten allemaal: die haters zijn er. Maar die zijn juist motivatoren voor mij.”

Lees verder