Peter R. de Vries bij de afscheidsuitzending van Edwin Evers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter R. de Vries bij de afscheidsuitzending van Edwin Evers

Peter R. de Vries doet op één voorwaarde mee aan Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

We zitten momenteel nog middenin het huidige explosieve Expeditie Robinson-seizoen, maar uiteraard werken de makers nú al aan de volgende reeks. Mogelijk kunnen ze al één BN'er binnen hengelen voor 2020: misdaadverslaggever Peter R. de Vries!

Peter, nooit vies van een tv-ruzietje hier en daar, liet zich gisteren openhartig uit over Expeditie Robinson in RTL Boulevard. Het ging even over het survivalprogramma en toen vroeg Marieke Elsinga wanneer Peter - 'die ze volgens mij elk jaar vragen' - nu eens mee gaat doen. 

Peter R. de Vries in Expeditie Robinson

Nou, op één voorwaarde, zo geeft de misdaadverslaggever aan. "Als ik elke dag mag eten." Steven Brunswijk, die ook aan de desk stond en weet hoe het is om aan Robinson mee te doen, antwoordde: "maar dat kan ook!" Peter doelt waarschijnlijk op een voedzame maaltijd die voor 'm wordt klaargemaakt, maar géén diner dat je zelf bij elkaar moet sprokkelen. 

Samantha Steenwijk

Ook aanwezig in de uitzending: Dancing With The Stars-winnares Samantha Steenwijk! De zangeres gaf toe dat ook haar is gevraagd mee te doen aan de beruchte afvalrace. Ze wees het af omdat ze het 'veel te druk' heeft. Misschien volgend jaar dan? Samen met Peter R.? 

Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 te zien op RTL 4!

Lees verder