Peter R. de Vries van RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter R. de Vries van RTL Boulevard

Peter R. de Vries haalt uit naar Boulevard-collega Eddy Zoëy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eddy Zoëy heeft vandaag een nieuwe single uitgebracht. Dit zomerse deuntje heeft als titel ‘Come on and Play’ meegekregen. Natuurlijk besteedde RTL Boulevard ook aandacht aan de release. Om alvast in de stemming te komen, werd in de studio een fragment van het nummer afgespeeld. Maar Peter R. de Vries lijkt vooralsnog niet erg onder de indruk van de nieuwe single van zijn Boulevard-collega.

Plaagstootje

De Vries vond ‘Come on and Play’ blijkbaar een nogal eentonig nummer. Direct na het horen van de single van Eddy Zoëy sneerde de misdaadverslaggever namelijk: “Het klonk een beetje alsof hij in de groef bleef hangen, qua tekst.” Vivienne van den Assem en Luuk Ikink konden wel lachen om het plaagstootje van De Vries. Maar of dat ook geldt voor de zingende RTL Boulevard-medewerker?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Ongelooflijke bullshit’

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Peter R. de Vries de confrontatie opzoekt in RTL Boulevard. Vorig jaar kreeg hij tijdens de live-uitzending slaande ruzie met Alberto Stegeman. En een Boulevard-item over de imagoschade van Marco Borsato na zijn affaires noemde hij ‘ongelooflijke bullshit’. Ook dit was weer een typisch gevalletje ‘van je collega’s moet je het hebben’, dus...

Lees verder