Peter R. De Vries aan de slag als weerman

Veronica Superguide logo
Peter R. De Vries aan de slag als weerman

Peter R. De Vries aan de slag als weerman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze zagen we niet aankomen: misdaadverslaggever Peter R. de Vries maakt binnenkort zijn debuut als weerman!

Zware jongens

Als misdaadverslaggever maak je niet altijd vrienden. En als je iemand tegen de haren strijkt, zijn het vaak ook nog eens zware jongens die niet terugdeinzen voor een uppercut of erger. Het weer laat zich gelukkig een stuk makkelijker beledigen. Wij zijn in ieder geval nog nooit door de bliksem getroffen nadat we op de fiets heel hard ‘kutweer!’ hadden geroepen. Geen wonder dus dat Peter R. de Vries binnenkort een uitstapje maakt als weerman!

Nat pak

Marketingmagazine Fonk weet te melden dat De Vries zijn debuut maken als weerman voor Buienalarm.nl. Deze app kan wel wat naamsbekendheid gebruiken en dus is de misdaadverslaggever aangetrokken om ons te behoeden voor een nat pak. In juni, juli en augustus zal De Vries ons via radiospotjes waarschuwen voor naderende regenbuien.

Persoonlijkheid

Buienalarm-directeur Menno Bom is alvast blij met zijn nieuwe weerman: “Peter R. de Vries is een persoonlijkheid die deelneemt aan maatschappelijke discussies, waarbij hij het altijd beter weet. De meest voorkomende Nederlandse discussie is het weer. Vanzelfsprekend kent Peter ook hier zijn feiten en windt hij er geen doekjes om.”

Lees verder