Peter Pannekoek wil Peter R. de Vries roasten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Pannekoek wil Peter R. de Vries roasten

Peter Pannekoek wil Peter R. de Vries roasten

|
|

Laatste update:

The Roast of Gordon was zo’n succes, dat Comedy Central de volgende dag al een vervolg aankondigde. Uiteraard is nog niet bekend wie er dan geroast wordt, maar Peter Pannekoek heeft al een verlanglijstje gemaakt.

Gestrekt been

In een interview op LINDAnieuws blikt terug op The Roast of Gordon van afgelopen dinsdag. Het Nederlandse debuut van The Roast werd over het algemeen razend enthousiast ontvangen, niet in de laatste plaats doordat de roasters zich niet bepaald inhielden. Vooral Peter Pannekoek ging er met gestrekt been in. Maar zijn harde grappen kwamen ook op kritiek te staan. “Ik kreeg reacties van mensen die vonden dat ik het woord ‘welvaartskanker’ niet had moeten gebruiken. Dat is natuurlijk hun goed recht, maar ik vind: hoe naarder iets is, hoe meer je op zoek moet naar de humor”, aldus Pannekoek.

Verlanglijstje

Comedy Central liet al snel weten volgend jaar wil een roast te willen organiseren en uiteraard hoopt Pannekoek ook dan weer van de partij te zijn. Hij heeft zelfs al een verlanglijstje gemaakt! De comedian zou het liefst Peter R. de Vries roasten. Ook Matthijs van Nieuwkerk, John de Mol en Lil’ Kleine mogen wat Pannekoek betreft aan het spit. De rapper is misschien niet de meest voor de hand liggende keus, maar wij kunnen er ons er best iets bij voorstellen. Dan is Pannekoek namelijk niet meer de enige die de hele avond grappen over zijn lengte moet aanhoren!
Het volledige interview met comedian Peter Pannekoek lees je op LindaNIEUWS.

Lees verder