‘Peter Jan Rens fysiek mishandeld door Virginia’

Veronica Superguide logo
‘Peter Jan Rens fysiek mishandeld door Virginia’

‘Peter Jan Rens fysiek mishandeld door Virginia’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een opmerkelijk bericht in Shownieuws vanavond: positiviteitsgoeroe Emile Ratelband maakt bekend dat Peter Jan Rens een flinke schuld bij hem heeft die hij ‘nu eindelijk weleens terug wil’, maar dat is niet de enige onthulling die hij doet over zijn ‘goede vriend’.

Achterstallige huur

Ratelband beweert dat Peter Jan hem ruim € 6000 schuldig. “Peter Jan Rens is, of was, een goede vriend van mij”, begint Ratelband, die Peter Jan anderhalf jaar geleden besloot uit de brand te helpen met het geld. ‘Meneer Kaktus’ zou het geld gebruiken om zijn achterstallige huur mee te betalen.

‘Geen cent te makken’

Na een jaar had Peter Jan hem nog steeds niet terugbetaald, terwijl hij inmiddels wel voor een realityshow getekend had bij RTL, die komend voorjaar start op RTL5. “Daar kreeg hij 2,5 ton voor, dus ik zei: je moet me nu betalen.” Maar Peter Jan zei wederom geen geld te hebben.

'Virginia is de baas'

Later kwam Ratelband erachter dat het geleende geld nooit bij Peter Jans huisbaas terecht is gekomen. Emile wil zijn oude vriend geen oplichter noemen: hij denkt dat Peter Jan’s 23-jarige vriendin Virginia de kwade genius achter alles is. “Virginia is de baas.” En nu komt het: Emile zegt ook dat de 66-jarige Peter Jan fysiek mishandeld wordt door Virginia. 

Zowel Peter Jan als Virginia heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Emile. Bekijk het fragment van Shownieuws in onderstaande video.

Lees verder