Mark en Peter Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark en Peter Gillis

Peter en Mark Gillis maken indruk met hartverwarmende actie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

SBS6-realitykanonnen Peter en Mark Gillis maken een goede beurt! Vader en zoon hielpen een oude, kwetsbare vrouw uit de brand met een goede daad. Hatseflats! De 70-jarige Sjannie van Es woont in een krakkemikkige caravan en staat op een terrein waar het in de nacht nogal gevaarlijk kan zijn, zo gaf ze aan in een item van de lokale omroep 'Wat Is Loos In Mestreech?'. Vakantieparkenbaron Peter Gillis zag onderstaand filmpje en besloot actie te ondernemen.

Peter helpt Sjannie uit de brand

Peter en zoon Mark Gillis vonden dat deze kwetsbare vrouw wel wat hulp kon gebruiken. Ze maakten haar situatie iets minder belabberd door haar een caravan te schenken! Sjannie reageerde zichtbaar geëmotioneerd, zo zien we in de beelden hieronder. Met deze grotere caravan, die geen gebreken heeft, zit ze in ieder geval een stukje veiliger en warmer. "Wat een mooi gebaar!", klinkt het massaal in de comments op Peters Insta.Zijn volgers zijn onder de indruk van deze actie. "Super als je zoiets kan doen voor een ander. Dat moet jezelf ook goed doen", aldus één van zijn vele volgers. "Echt top wat jullie voor haar gedaan hebben!"

Familie Gillis: Massa Is Kassa

Nóg meer goed nieuws, nu we toch bezig zijn: Peter maakte zijn fans laatst enorm blij met de aankondiging dat er volgende maand alweer een nieuw seizoen komt van de SBS6-serie Familie Gillis: Massa Is Kassa. Dat 'Massa is Kassa' nemen Peter en zijn Nicol dus ook vrij letterlijk als het aankomt op het aantal series dat ze maken. In korte tijd hatseflatste de fam er al vijf seizoenen doorheen en volgende maand kunnen we dus al weer smullen van seizoen 6.

Het nieuwe Familie Gillis: Massa Is Kassa seizoen is vanaf 22 februari elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder