Peter Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Gillis

Geïrriteerde Peter Gillis kwaad op bouwbedrijf: 'Knoeiwerk!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Vakantieparkenbaron Peter Gillis opende vanavond in SBS6-realityserie Massa is Kassa de 'aanval' op een ingehuurde bouwmedewerker. Het asfalt dat de beste man en zijn ploeg op één van de campings legden, sloot niet goed aan en dan moet je net Peter hebben...

"Er is links en rechts nieuw asfalt neer gepleurd, want het zag er niet meer uit", aldus de heerlijk sarcastische voice-over van Frank Lammers. "En nu ziet het er nog steeds niet uit dus Peter moet subiet iemand uitschelden. Maar wie?" Nou, dat werd een medewerker van het ingehuurde asfaltbedrijf.

'Catastrofe'

"Catastrofe", riep Peter eerder al tegen zoon Mark, die het desbetreffende vakantiepark, Prinsenmeer, leidt. "Ik vind het niet slim hoor Mark. Zo kun je net zo goed geld in de vuilnisbak gooien." En als Gillis Jr. niet ingrijpt, doet de grote baas het zelf wel. Hij riep de medewerker op het matje. "Je moet wel secuur werken hoor, vriend."

Geïrriteerde Peter Gillis kwaad op bouwbedrijf: 'Knoeiwerk!'
Zoon Mark Gillis

Brabantse uitbrander

Die zuurverdiende centen moeten wel goed terechtkomen! Dus eh... dit kan natuurlijk niet. 'Asfaltman' kreeg een flinke uitbrander. "Als dát het werk is van jou, zijn we zo klaar", foeterde 'ie tegen hem. "Dan hedde aan men de verkeerde", klonk het in onvervalst Brabants. "Ik betaal voor kwaliteit; dat hebben we afgesproken."

'Knoeiwerk'

"Ze hebben mij altijd geleerd: asfalt moet je gewoon aansluiten aan het andere asfalt, of niet?" Nee, Peter draaide er niet omheen. "Ik noem dat gewoon knoeiwerk." Hij benadrukte dat 'ie niet vervelend wil doen, maar de rekening komt wel op zijn matje. "Ik moet zelf afrekenen, dus... en daar moet ik hard genoeg voor werken." Het is niet bekend hoe de asfalt-meneer er nu aan toe is.

En alsof dit allemaal nog niet genoeg was, gingen Peter en zijn liefje Nicol in dezelfde aflevering ook nog Flügeltjes wegtikken in bad. Want... waarom ook niet?

Familie Gillis: Massa is Kassa is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Lees ook vooral ons interview met Peter, waarin 'ie uitlegt wat het grote verschil is tussen hem en Martien Meiland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder