Nicol en Peter Gillis

Veronica Superguide logo
Nicol en Peter Gillis

Hatseflats: Peter Gillis gooit villa in de verkoop!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

SBS6-realitysterren Peter Gillis en zijn Nicol paraderen al drie Massa Is Kassa-seizoenen door hun majestueuze villa in het Belgische Neerpelt, maar binnenkort krijgen de kijkers misschien wel een change of scenery. Peter zette de gigantische woning namelijk in de verkoop!

De Gillisjes houden wel van snel handelen. Letterlijk. Zo gooide Nicol laatst ook al een familiepronkstuk in de verkoop. Nu gaat het dus om een heel huis. Hun 275m2 grote villa, welteverstaan. Dit meldde Quote, die de woning zag verschijnen op de site van een Belgisch vastgoedbedrijf. Maar eh... quanta costa

Zoveel kost de villa van Peter Gillis

Hatseflats, zou Peter zeggen; deze woning gaat niet voor een habbekrats weg. Je moet een slordige €1.395.000 neerleggen en dan is de Gillis mansion voor jou. Wat je terugkrijgt voor die bijna 1,4 miljoen euro? Vijf slaapkamers, twee badkamers een dikke lap tuin en nog veel meer dingen waar een Funda-fanaat van gaat kwijlen. En natuurlijk willen we het meest hilarische detail van de master bedroom nog even benoemen: Peter en Nicol hebben die met een bordje omgedoopt tot - houd je vast - de 'hatseflats hut'. Lekker.

Familie Gillis: Massa Is Kassa seizoen 4

Het zou zomaar een verhaallijn kunnen worden in het nieuwe seizoen van Massa Is Kassa, die eventuele verkoop én de verhuizing van Peter en Nicol. Want dat vierde seizoen komt er zeer binnenkort aan, maakte SBS6 al eerder bekend. De Gillisjes zijn een heerlijk eigenzinnige nieuwe reality-vondst, inclusief heerlijk ordinaire catchphrases à la hatseflats en fijne kijkcijfers. En wie de fam wil volgen als ze niet op tv zijn: ze zijn lekker actief op insta. 

De Familie Gillis: Massa Is Kassa seizoen 4 is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder