Familie Gillis

Veronica Superguide logo
Familie Gillis
Familie Gillis

Peter Gillis en Nicol kopen Spaans ‘pornopaleis’ van €2,2 miljoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Birgit Roobol

Een eigen huis, een plek onder de zon! Een beetje multimiljonair heeft minimaal een optrekje op een zonnige bestemming. De familie Gillis is hun vakantiehuisje inmiddels ontgroeid, dus gaan ze op zoek naar iets groters.

De kids van Nicol willen absoluut niet in een stapelbed, dus er moet een grotere woning komen met voldoende plek voor het héle gezin. Nicol legt haarfijn aan de makelaar uit wat ze precies zoeken. Uiteindelijk weet makelaar Svetlana het juiste huis voor de tortelduifjes te vinden die álle hokjes aanvinkt.

‘Niet te enthousiast!’

Máár een echte ondernemer houdt dat natuurlijk nog even voor zich. De makelaar mag natuurlijk niet doorhebben dat je enthousiast bent. “Ik vind het wel mooi spul hier. Da past me wel”, roept Gillis triomfantelijk. “Maar eh Nicol, niet te enthousiast hè!” De kijkers op Twitter zijn in ieder geval iets minder enthousiast…

Kost wat, maar dan heb je ook wat

Volgens Bekende Buren heeft de Massa is Kassa-ster zo’n 2,2 miljoen afgetikt voor zijn paleisje in Spanje. De woning heeft een woonoppervlakte van 294 vierkante meter, vijf slaapkamers, zes badkamers, een binnen- en buitenzwembad, twee sauna’s, een Italiaanse jacuzzi (whatever that may be) én zelfs een indoor spa.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder