penoza film tickets screening

Veronica Superguide logo
penoza film tickets screening

De officiële Penoza-screening bijwonen? Distributeur verloot 150 tickets

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Penoza-fans opgelet. Je hebt vast wel gehoord dat er een Penoza film aankomt, maar als promotiestunt is er nu een win-actie. Distributeur Dutch Filmworks verloot kaartjes voor de screening in Pathé Arena. Nee, niet de publiekspremière, maar de viewing van de eerste beelden en trailer met cast, crew en een Q&A na afloop. 

Echte fans

De eerste beelden en trailer van de Penoza-film gaan op vrijdag 13 september in de middag getoond worden. Zie het als een persbijeenkomst waar normaal geen publiek bij is. Monic Hendrickx en Raymond Thiry die in de film spelen zullen er ook bij zijn en doen mee aan de Q&A. Best leuk om eens mee te maken, maar laten we wel zijn: dit is voor de hardcore fans. 

Iets met drugs

Als je best geduld hebt en op vrijdagmiddag gewoon aan het werk of naar school moet, dan kun je de film eind november gaan kijken in de bioscoop. De film is het kersje op de taart van vijf bijzonder succesvolle seizoenen van de serie Penoza. Het is allemaal nog in het duister tasten over waar de film precies over gaat, maar wel weten we dat drugskoningin Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) leeft. Dus, nou ja, dat. 

De eerste seizoenen van de serie zijn te zien op NPO Start Plus. 

Lees verder