Pennywise op It: Chapter Two poster

Veronica Superguide logo
Pennywise op It: Chapter Two poster

Pennywise posters terroriseren kinderen in Brisbane

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De posters van It: Chapter Two maken kinderen doodsbang. In Australië hebben een aantal ouders zich uitgesproken over de impact van de Pennywise-foto’s op hun kids. En een beetje overdreven reacties zijn daar niet bij weggelegd…

Doodsbang

In het stadje Brisbane in Australië nemen bezorgde ouders andere wegen om de posters te vermijden. Jane Swan is er daar een van en vertelt aan Nine News dat haar dochter Piper doodsbang voor de clown is. Voordat Piper naar bed gaat, controleert ze eerst de hele kamer of er geen Pennywise ergens verstopt zit. "Ik word 's nachts wakker van nachtmerries." 

Niks doen met de klachten

De Australische klachtendienst voor reclame, Ad Standards, gaat niks doen met de klachten. De poster bevat geen expliciete content en mag dus worden opgehangen waar het bedrijf ze wil zien. 

Big deal

We begrijpen het wel, Pennywise achtervolgt ons ook nog steeds na de vorige film. Maar elk kind heeft angsten voor dat donkere hoekje in de kamer of voor wie er onder het bed zou kunnen liggen. Daar hoef je toch niet zo’n big deal over te maken? Er zijn namelijk nog veel engere clowns in de filmwereld, bekijk hier welke dat zijn. 

In de bioscoop

It: Chapter Two draait sinds vandaag in de bioscoop. Dus als je zelf niet wakker ligt van de posters, mis hem dan niet. Of bekijk eerst de trailer hieronder! Pennywise maakt de film zo'n succes dat er misschien zelfs een deel 3 komt.

Lees verder