Pennywise-acteur Bill Skarsgård

Veronica Superguide logo
Pennywise-acteur Bill Skarsgård

Pennywise-acteur “verwent” zijn babydochtertje met Pennywise-knuffels

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Pennywise-acteur Bill Skarsgård heeft in de tv-show van Stephen Colbert een opmerkelijke onthulling gedaan: de acteur die momenteel bij kinderen en volwassenen wereldwijd voor nachtmerries zorgt heeft een dochtertje van elf maanden oud - en haar hele babykamer staat vol met Pennywise-knuffels. Die ze allemaal van haar trotse papa gekregen heeft uiteraard.

“Haar hele babykamer staat er vol mee”

Toen de Zweedse acteur aan Colbert vertelde dat hij een babydochtertje heeft grapte de presentator meteen: “Laat haar nooit deze film zien!” Hierop antwoordde Bill meteen “Ik heb anders door de jaren heen heel veel leuke Pennywise-merchandise gekregen, dus haar hele babykamer staat er nu vol mee”. Menig presentator zou meteen met zijn mond vol tanden staan, maar Colbert reageerde ad rem: “Ah oké, je bereidt haar al een beetje voor, wat goed van je”. Je kunt het fragment hieronder terugkijken:

Facetimen in Pennywise-kostuum

Tegenover Good Morning America liet de man achter 's werelds beroemdste horrorclown al weten dat hij tijdens de opnames van It: Chapter Two soms met zijn vrouw en dochtertje ging facetimen terwijl hij in zijn Pennywise-outfit was. De kleine meid was toen pas een paar weken oud, dus ze zal zich er weinig van herinneren, maar de trotse vader heeft screenshots gemaakt als bewijs.

Lees verder