‘Pennywise-acteur Bill Skarsgard keert terug voor It-serie’

Pennywise

Onze favoriete horrorclown Pennywise keert misschien terug als we bronnen rond de nieuwe It-serie mogen geloven. HBO Max ontwikkelt momenteel een prequelserie rond het Stephen King horroricoon met de titel Welcome to Derry.

Volgens entertainmentwebsite Illuminerdi wordt verwacht dat Bill Skarsgard terugkeert als Pennywise. Zijn vertolking van de enge clown was een hoogtepunt in de nieuwe boekverfilmingen. Een bevestiging van de makers moet alleen nog komen. Wel heeft Bill in het verleden gezegd dat ie zeker nog een keer de clownsneus wil dragen.

Nieuwe Losers Club

De site heeft ook al wat details over het verhaal van Welcome to Derry. Het speelt zich voor de gebeurtenissen in de It-films af, in de jaren 60. Voor de hoofdrol zoeken ze een zwarte man van in de 30 die een militaire piloot is. Hij wordt een hoofdrol maar ze zoeken ook een groep jonge acteurs die hechte vrienden zijn. Klinkt als een soort nieuwe Losers Club!

It-regisseur keert ook terug?

Tot slot keert Andy Muschietti, de regisseur van de Bill Skarsgard It-films, mogelijk terug als uitvoerend producent. De kans is dan groot dat hij ook een of meerdere afleveringen regisseert, wat betekent dat fans van zijn films een extra reden hebben om te kijken.

Welcome to Derry wordt voor HBO Max ontwikkeld en het filmen start begin 2023. Welke versie van Pennywise vind jij het engst?