Pauley Perrette doet vaag over NCIS-exit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pauley Perrette doet vaag over NCIS-exit

Pauley Perrette doet vaag over NCIS-exit

|
|

Laatste update:

Na vijftien jaar verliet actrice Pauley Perrette vorige week de langlopende misdaadreeks NCIS. Met veel lovende woorden nam de actrice toen afscheid, maar de vlag hangt er een paar dagen later ineens heel anders bij.

In een reeks mysterieuze tweets schrijft Pauley dat ze de CBS-serie vaarwel heeft gezegd na een reeks mishandelingen op de set. Ook probeert ze op mysterieuze wijze duidelijk te maken dat er een grote publiciteitsmachine is die haar de mond probeert de snoeren en leugens over haar de wereld in aan het helpen is.

Pauley gaat verder door te schrijven dat ze altijd haar best heeft gedaan om het werk van de crew en haar oud-collega's te beschermen, maar dat ze nu niet weet wat ze moet doen. De actrice twijfelt door de aanhoudende stroom van leugens om toch de waarheid aan het licht te brengen. Ze waarschuwt haar volgers om goed voor zichzelf te blijven zorgen en laat weten dat ze na jarenlang anti-pestgroepen te hebben gesteund, nu zelf ook weet wat het betekent om gepest te worden. 

Een officiële reactie van NCIS of CBS is vooralsnog uitgebleven, dus dit verhaal krijgt ongetwijfeld een staartje. 

Lees verder