Paul de Leeuw vertelt hoe zijn nieuwe RTL-show eruit gaat zien

Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw vertelt hoe zijn nieuwe RTL-show eruit gaat zien

Paul de Leeuw vertelt hoe zijn nieuwe RTL-show eruit gaat zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Paul de Leeuw heeft in een interview met AD.nl een tipje van de sluier opgelicht over zijn nieuwe RTL-show. De tv-persoonlijkheid nam na 28 jaar afscheid van BNNVARA en maakt de overstap naar RTL. En daar krijgt hij naar eigen zeggen een hoop energie van!

Programma

Naast dat Paul plaatsneemt achter de jurydesk van Holland's Got Talent, krijgt hij ook een eigen personalityshow op RTL4. Het liefst wilde RTL een soort Mooi Weer De Leeuw 2.0, maar het leek Paul niet zo'n goed idee om in herhaling te vallen. Daarom is hij momenteel een beetje aan het format aan het sleutelen. Maar een concreet idee is er al: "Ik ontvang mensen die vinden dat zij iets presteren. Bijvoorbeeld door de grootste pompoen te kweken. Dan kun je het in het verlengde daarvan hebben over de vraag welke groente de Nederlander het liefste eet. Het is van deze tijd - je moet er iets van opsteken", vertelt Paul aan het AD.

Het lijkt er dus op dat Paul zijn programma-idee bijna af heeft, maar op andere gebieden moet-ie nog even flink aan de bak. Bij de première van de show in maart wil de presentator namelijk flink wat kilo's lichter zijn: "Het vet moet eraf. Als ik straks bij RTL aan de slag ga, wil ik echt wat kwijt zijn. Ik volg nu online een puntendieet. Dat gaat uitstekend." Voorlopig richt Paul zich nog even op zijn theatertournee.

Lees verder