Tom Hanks

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hanks

Paul Bettany veroorzaakte enorme ruft bij Tom Hanks

|
|

Laatste update:

Sappige behind the scenes-onthullingen: we smullen ervan. Al is 'smullen' in het geval van Paul Bettany's verhaal absoluut niet het juiste woord. Hij zorgde er tijdens de opnames van The Da Vinci Code voor dat Tom Hanks een enorme scheet liet vliegen...

Het beeld dat wij bij Tom Hanks hebben? Hij is de alleraardigste acteur ever met enorm veel klassiekers op zijn naam. De man is knuffelbaar, America's Dad. Dat hij überhaupt scheten laat, vaagt dit hele beeld van tafel. Paul Bettany, die enorm in de spotlights staat na zijn rol in Marvel-serie WandaVision, gaf een interview aan Esquire. Hij zei allerlei dingen over WandaVision, maar uiteraard doet nu maar één ding ertoe: die scheet! Hoe dan?

Paul Bettany veroorzaakte enorme ruft bij Tom Hanks
Paul Bettany als Silas in The Da Vinci Code

Dé podcast over series en films!

Stomp in je maag!

De eerste draaidag van The Da Vinci Code vloog al meteen helemaal uit de bocht voor Paul. Hij speelde de albino kerkfanaticus Silas en moest een vechtscène doen met Toms personage Robert Langdon. De hele, muisstille set hoorde hoe Tom een ruft liet nadat Paul hem iets te hard in zijn maag stompte. "I was like, Holy shit, what am I going to do? It's Tom Hanks, the biggest star in the world, and I've just made him fart", herinnert Paul zich. 

Reactie Tom Hanks

Toms reactie? Verbazing. Een en al verbazing. "He looked at me and I looked at him. And he went, 'What's wrong with you?'" Het heerlijke, gênante verhaal, waardoor we never nooit meer normaal naar deze vechtscène kunnen kijken, is nog niet afgelopen. Want uiteraard willen we weten wat voor darmgas Tom liet ontsnappen. Het ging om een "gargantuan fart" (een broodnodige toevoeging aan het verhaal).

Lees verder