Patty en Jochem tackelen heftige burenruzie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty en Jochem tackelen heftige burenruzie

Patty en Jochem tackelen heftige burenruzie

|
|

Laatste update:

De eerste aflevering van het derde seizoen van Bonje Met De Buren belooft een knaller te worden. Patty Brard en Jochem van Gelder moeten meteen alles uit de kast trekken om een burenruzie goed te laten aflopen.

Geen straaltje zon

De hulpkreet van Hennie en Willem leidt Patty en Jochem naar Driehuis. Hennie en Willem zijn boos op buurvrouw Greta, die een behoorlijk weelderige tuin heeft. Door de heftige begroeiing in de tuin van Greta krijgt de tuin van Hennie en Willem geen straaltje zon meer. De gemoederen lopen hoog op als de zoon van Greta zich met de ruzie bemoeit. Kunnen Patty en Jochem de rust laten wederkeren?

Positief

Jochem van Gelder is erg te spreken over de nieuwe reeks afleveringen: “Het bijzondere aan Bonje met de buren vind ik dat we echt het verschil kunnen maken voor deze mensen. We trekken ook dit seizoen weer alles uit de kast om het probleem goed en langdurig op te lossen.” Volgens Jochem is het belangrijk om elke zaak apart te bekijken, omdat het telkens om een ander verhaal gaat. Het maken van Bonje Met De Buren kost de makers veel energie, maar als de missie geslaagd is, is de voldoening extra groot. 

Bonje Met De Buren is vanaf 31 augustus zes weken lang elke woensdag te zien bij SBS6. Bekijk hierboven een fragment uit het afgelopen seizoen.

Lees verder