Patty Brard is klaar voor de grote schoonmaak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard is klaar voor de grote schoonmaak

Meer dan toiletpapier: Patty Brard heeft haar eigen schoonmaaklijn

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nooit gedacht dat we deze zin ooit nog zouden opschrijven, maar Patty Brard lanceert haar eigen schoonmaaklijn! De timing kon natuurlijk niet beter, want dankzij de opwarming van de aarde is het half februari alweer tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. En daarbij vergeet zij natuurlijk ook de moeilijk te bereiken plekjes niet: onderdeel van de schoonmaaklijn is namelijk Patty’s eigen toiletpapier. Dichterbij de sterren kun je niet komen!

Huispakken

De schoonmaaklijn van Patty Brard wordt door Kruidvat verkocht onder de vlag ‘From PB with Love’. Naast toiletpapier bestaat de collectie uit onder meer afwasborstels, huishoudhandschoenen en keukenrollen. Maar wacht er is meer! Een beetje fan wil zich tijdens het schoonmaken natuurlijk ook kleden als Patty. Kruidvat verkoopt daarom ook huispakken en pantoffels die zijn geïnspireerd door de diva.

Panterprint

Patty is in ieder geval klaar voor de schoonmaakrevolutie. “Klaar met het gele aanrechtdoekje! Ik doe het lekker in een panterprint. Hopelijk heeft iedereen er zoveel plezier van als ik tijdens het maken en bedenken”, zo vertelt zij in het persbericht. De presentatrice is in ieder geval enthousiaster dan Diederik Ebbinge. Het brein achter De Luizenmoeder had namelijk geen goed woord over voor de merchandise die de drogisterijketen verkocht in naam van de comedyserie.

Lees verder