Patty Brard, aanvaring

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard, aanvaring

Emotionele Patty Brard lucht haar hart na aanvaring: 'De hel kwam naar beneden'

|
|

Laatste update:

De schrik zit er goed in bij Patty Brard! De presentatrice reist momenteel van hot naar her om haar 91-jarige moeder te verzorgen die kampt met een luchtweginfectie en kwam zo in aanvaring met een vrij agressieve bestuurder.

De presentatrice die onlangs nog enthousiast was over haar kerstdagen lucht haar hart op Instagram. "Ik dacht vandaag dat het wijs was op de heenweg alvast te tanken zodat ik dat op de terugweg in het donker in de regen niet meer zou hoeven doen", begint ze haar verhaal. Echter, bleek niet iedereen heel blij te zijn met haar aanwezigheid daar.

Ouderwetse scheldpartij

"Toen ik bij de Shell-station bij het congresgebouw stond af te rekenen, zag ik een inpandig Starbucks-koffieshopje en kocht een muffin voor onze zieke mama. Ik denk dat de hele aankoop een minuut heeft geduurd", legt ze uit. "Bij terugkomst bij mijn autootje werd ik op niet misverstane Haagse wijze gewezen op het feit dat ik mijn Smart wel even had mogen wegzetten als ik nog naar de Starbucks zou gaan", schetst Patty, die op dat moment voor "Achterlijke mongool" werd uitgemaakt.

Vriendelijkere toon

Ze probeerde haar excuses nog aan te bieden, maar daar had de man volgens Patty geen boodschap aan. "De hel kwam naar beneden, er was niet eens sprake van een kort lontje, er was helemaal geen lontje!" reageert ze nu verontwaardigd. "Nou, weet ik dat je ook niet in het koppie of het hart van die man kan kijken, maar laten we in hemelsnaam toch eens een normale toon tegen elkaar blijven aanslaan. Het maakt het allemaal zo veel makkelijker en aangenamer!" 

Emotionele bedoeling

Deze aanvaring ging de presentatrice dan ook niet in de koude kleren zitten. "Ik was zo geschrokken (en moe) dat ik mijn tranen even de vrije loop heb laten gaan, geschrokken van de reactie van de man.Het zal ook wel wat met de volle maan te maken hebben, maar allemachtig mensen. Het is nog nooit zo belangrijk geweest de juiste toon te blijven aanslaan." Lees hieronder Patty's hele bericht.

Lees verder