Patricia Paay in De 10 Vragen van Rob Kemps: ‘Was erg gezellig’

Patricia Paay liet gisteren weten dat De 10 Vragen-presentator Rob Kemps nogal aan het ‘drammen’ was. Hoe verliep de uitzending vanavond?

de 10 vragen rob kemps patricia paay

Gisteren vertelde Patricia Paay aan tafel bij HLF8 dat ze niet had verwacht dat De 10 Vragen van Rob Kemps zo’n ‘serieus’ programma zou zijn. Daarnaast vond ze Rob ook nogal ‘drammen’. Ze kijkt daarom met gemengde gevoelens terug op het interview: “Door dat doordrammen en al die vragen werd ik een beetje kregelig. (…) Ik vond eigenlijk dat hij wat meer zichzelf mocht zijn.” Na die uitspraken van Patricia waren we stiekem hartstikke nieuwsgierig naar het gesprek!

'Dank je wel, Rob'

De bewuste aflevering van De 10 Vragen was zojuist te zien. Tijdens het interview vertelde Patricia Rob openhartig over haar privéleven, zo weet ze nog steeds niet waarom ex-man Adam Curry haar verliet en zou ze graag nog oma willen worden. Patricia lijkt het voor het grootste gedeelte best naar haar zin te hebben, zo beaamt ze zelf ook aan het einde van het interview, wanneer ze Rob bedankt: “Dank je wel, Rob. Was erg gezellig.

Veel kijkers lijken niet zo goed te weten wat ze met deze tegenstrijdige signalen aan moeten. De meningen op Twitter over het interview zijn in ieder geval verdeeld.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Johan Derksen

Opvallend genoeg was ook Johan Derksen achteraf niet zo te spreken over De 10 Vragen. Wat heet: hij had zelfs liever gezien dat het programma niet uitgezonden was geworden. Zoals je hierboven al kon zien, waren de kijkers ook niet onverdeeld positief. Zo vroegen veel van hen zich af of Rob wel gemaakt is voor diepgaande interviews.

Dit was de laatste aflevering van De 10 Vragen.