Pathé verdubbelt aantal 4DX-zalen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pathé verdubbelt aantal 4DX-zalen

Pathé verdubbelt aantal 4DX-zalen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor filmfans die niet kunnen stilzitten: bioscoopketen Pathé gaat het aantal 4DX-zalen in Nederland verdubbelen!

Popcorn

Het ANP meldt dat Pathé binnenkort vijf nieuwe zalen gaat inrichten met het bioscoopsysteem 4DX. In dit systeem kunnen de bioscoopstoelen meebewegen met de actie op het scherm. Hoewel het consumeren van popcorn of het nonchalant een arm leggen om de schouder van je date er op deze manier niet bepaald gemakkelijker er op wordt, is de 4DX-ervaring succesvol genoeg om uit te breiden naar andere Pathé-bioscopen. De bioscoopketen maakte het nieuws bekend via Instagram!

Bijzonder

Pathé is vooralsnog de enige die deze voorstellingen aanbiedt. Inmiddels zijn er vijf theaters met een 4DX-zaal: De Munt, De Kuip, Scheveningen, Eindhoven en Maastricht. In Pathé Nijmegen wordt deze week begonnen met de bouw van een 4DX-zaal. Daarnaast gaat later deze maand de bouw van zo’n zaal van start in de Amsterdamse Pathé Arena. De andere drie bioscopen worden later bekendgemaakt. Sinds de opening van de eerste zalen werden er al meer dan 500.000 kaartjes voor de bijzondere filmervaring verkocht. Allemaal leuk en aardig, maar Kim Holland is alweer bezig met de volgende bioscooprevolutie!

Lees verder