Pathé organiseert een Fast & Furious-marathon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pathé organiseert een Fast & Furious-marathon

Pathé organiseert een Fast & Furious-marathon

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fast & Furious-fans wachten er al even op: de nieuwe film Fast & Furious 8. Vanaf 13 april draait hij hier in de bios en Pathé geeft je de kans op een bijna complete Furious-experience met een heuse marathon.

Fast & Furious

Dit betekent niet dat je nummer 1 t/m 8 hoeft uit te zitten. De bioscoopketen heeft gekozen voor de beste films in de reeks, ze beginnen bij deel 5. De marathon vindt plaats op dinsdag 11 april en vangt aan om 16:15. Houd je vast: als je ‘m helemaal uitzit, strompel je om 02:11 moe (maar hopelijk voldaan) de bioscoopzaal uit en droom je die nacht waarschijnlijk over auto's.

Gezichten

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Jason Statham zijn de acteurs waar je 600 minuten lang naar gaat kijken. In deel 5 t/m 7 kun je ook genieten van het acteerwerk van Paul Walker, die gedurende de opnamen van deel 7 overleed aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Nieuwe gezichten in deel 8 zijn Charlize Theron en Helen Mirren. 

Fast & Furious 8

In deel 8 krijgt de Fast & the Furious-crew te maken met hun gevaarlijkste vijand ooit, wanneer Dom zich tegen zijn familie keert. Waarom heeft hij dat gedaan? En wie is die mysterieuze vrouw die hem lijkt te manipuleren? De enige manier om Dom aan te pakken en deze antwoorden te krijgen, is door de hulp in te roepen van bad guy Deckard Shaw. 

Om kaarten voor de Fast & Furious-marathon te bestellen, houd je de website van Pathé in de gaten. 

Lees verder