Pathé draait op Moederdag sing-a-long-versie Mamma Mia

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pathé draait op Moederdag sing-a-long-versie Mamma Mia

Pathé draait op Moederdag sing-a-long-versie Mamma Mia

|
|

Laatste update:

Wil je moederlief aanstaande zondag trakteren op een origineel cadeau? Neem haar dan mee naar een speciale voorstelling van de musicalkraker Mamma Mia!

Een bosje bloemen, een lekker luchtje of een doosje bonbons; als je echt van je moeder houdt, doe je net wat meer moeite voor de komende Moederdag. Zo kun je haar zondag meenemen naar de bios. Bioscoopketen Pathé vertoont die dag namelijk Mamma Mia, de film met Meryl Streep en Pierce Brosnan uit 2008. Nu is dat niet eens zo bijzonder, maar het betreft de sing-a-long-versie van deze zomerse filmmusical. En we gokken zo dat er ook gedanst mag worden!

Opfrissen

Niet alleen heb je zo een onvergetelijke Moederdag, je kunt ook meteen even je geheugen opfrissen voor Mamma Mia: Here We Go Again! Het vervolg op de filmmusical, met nog meer ABBA-hits, draait deze zomer in de bioscoop. Onder anderen Meryl Streep (The Post), Pierce Brosnan (GoldenEye) en Amanda Seyfried (Twin Peaks) zullen opnieuw te zien zijn in dit vervolg. Vooruitlopend op de nieuwe trailer, verscheen gisteren een nieuwe poster voor Mamma Mia: Here We Go Again!

Mamma Mia! Here We Go Again is vanaf 19 juli te zien in de bios!

Lees verder