Chadwick Boseman in Black Panther 2018

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chadwick Boseman in Black Panther 2018

Pathé brengt Black Panther opnieuw uit in de bios

|
|

Laatste update:

Afgelopen weekend was de wereld in shock na het overlijden van Chadwick Boseman. Het duurde niet lang voordat het internet volstroomde met ontroerende en emotionele herinneringen aan de Marvel-acteur. Ook Pathé staat stil bij het veel te vroege overlijden van Boseman. De bioscoopketen maakte vanavond bekend dat zij Black Panther opnieuw zullen uitbrengen in de bioscoop.

Baanbrekend

Omdat jullie hebben aangegeven Chadwick Boseman's fantastische rol als Black Panther nog een keer te willen zien, brengen we deze film terug naar het grote scherm”, schrijft Pathé. De baanbrekende superheldenfilm zal onder meer worden vertoond in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Volgens de website van de keten vinden de voorstellingen vooralsnog allemaal plaats op donderdag 10 september. Op Twitter suggereert Pathé echter dat er misschien nog meer vertoningen bijkomen.

Pathé brengt Black Panther opnieuw uit in de bios

T’Challa

In Black Panther speelt Chadwick Boseman de rol van T'Challa, de troonopvolger van het Afrikaanse rijk Wakanda. Maar niet iedereen is van plan om hem te erkennen als koning. Als Black Panther gaat T’Challa de ultieme confrontatie aan met zijn rivaal Killmonger (Michael B. Jordan). Volgens zijn familie vond Boseman het spelen van de Marvel-superheld 'de grootste eer in zijn carrière'.

Lees verder