Paris Jackson: Pas op met het kijken van 13 Reasons Why

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paris Jackson: Pas op met het kijken van 13 Reasons Why

Paris Jackson: Pas op met het kijken van 13 Reasons Why

|
|

Laatste update:

13 Reasons Why is razend populair. Fans zijn dan ook uitzinnig dat er een tweede seizoen van de Netflix-serie komt. Paris Jackson vindt de show ook goed, maar raadt jongeren met zelfmoordgedachten af om het te kijken.

Instagram

De dochter van Michael Jackson deelde een post op Instagram. “De show is een geweldige manier om de boodschap door te geven aan de pestkoppen […] Tegelijkertijd is het ook een extreem prikkelend iets om naar te kijken”, schrijft ze bij een schermafbeelding van een bericht over 13 Reasons Why, waarin eveneens gewaarschuwd wordt voor de gevolgen.

Donkere gedachten

“Ben alsjeblieft voorzichtig met het kijken naar deze show en houd in je achterhoofd dat het je naar een donkere plek kan trekken. Als je problemen hebt, kijk er dan alsjeblieft niet naar. Als je denkt dat je het aankunt, kijk het dan vooral”, zegt Jackson.

13 Reasons Why

Jackson weet waar ze over praat. In een interview met Rolling Stone bracht ze naar buiten dat ze zelf kampte met een depressie en suïcidaal was. 13 Reasons Why gaat over een jongen, die een mysterieuze doos tapes ontvangt. Ze zijn van zijn klasgenootje Hannah dat wil uitleggen waarom ze zelfmoord pleegt en wie haar daartoe hebben gedreven. 

Lees verder