Paris Jackson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paris Jackson

Break-up: 'Paris Jackson en Gabriel Glenn uit elkaar'

|
|

Laatste update:

Je leest het goed! Paris Jackson is weer vrijgezel na de breuk met haar voormalige vriend Gabriel Glenn. Volgens bronnen van TMZ  wil de dochter van de Michael Jackson even tijd voor zichzelf, zodat ze zich volledig kan storten op haar muziekcarrière. 

Een vriendschappelijk einde

Het was volgens TMZ geen moeilijke break-up. De twee zijn als vrienden uit elkaar gegaan en van ruzie is er dus geen sprake. Paris heeft gewoon besloten haar quarantaine leventje nu in haar eentje voort te zetten. 

De hele dag in de studio

Waar is ze dan de hele dag mee bezig zo alleen in lockdown? Met haar eigen muziek! We kunnen binnenkort dus nieuwe liedjes verwachten uit de Jackson-familie. Paris zou de hele dag in de studio zitten en heeft daarom helemaal geen tijd voor een liefje erbij.

Paris en Gabriel waren vanaf november 2018 een stel en maakten zelfs een eigen docu-serie voor Facebook Watch samen. Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn volgde het interessante leventje van de twee en werd in 6 episodes uitgezonden. De laatste daarvan kwam afgelopen dinsdag nog op Facebook. Facebook Watch blijkt sowieso een prima plek te zijn om relaties te bespreken. Dat blijkt wel uit de serie van Will Smith en Jada Pinkett-Smith.

Quarantaine struggles

Paris Jackson en zanger Gabriel Glenn zijn niet de enige die de lockdown niet samen hebben overleefd. Veel celebrity-stelletjes sneuvelden tijden de coronacrisis. Zo gingen Cole Sprouse en zijn vriendin uit elkaar en liep ook het huwelijk van Megan Fox en Brian Austin Green op de klippen.Scott Disick en Sofia Richie maakten als laatste nog een eind aan hun relatie en nu sluiten Paris Jackson en haar (ex)vriend zich aan dit groeiende lijstje aan. 

Lees verder