Robert Pattinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert Pattinson

Parasite-regisseur maakt film met Robert Pattinson 

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sinds de Zuid-Koreaanse film Parasite een multi-Oscar-winnaar werd, heeft regisseur Bong Joon-Ho geen nieuwe films meer gemaakt. Deadline laat weten dat de filmmaker nu weer bezig is met een nieuwe film en The Batman-acteur Robert Pattinson heeft een rol bemachtigd. 

Bong hit

Volgens de entertainment website heeft Pattinson, die in maart te zien is in The Batman, de hoofdrol gescoord. Bong Joon-Ho gaat de nieuwe film schrijven en regisseren. Het verhaal is nog niet bekend, maar de film is gebaseerd op een boek, Mickey7

We zouden dat verhaal helemaal kunnen ontleden, maar, uh, ook het boek is nog niet uit. De nieuwe sci-fi roman van schrijver Edward Ashton gaat om Mickey. Hij wordt naar een ijzige planeet genaamd Niflheim gestuurd, want Mickey moet checken of de mensheid deze planeet kan koloniseren. Het boek komt volgende maand uit.

Pat-man

Robert Pattinson is eerst nog te zien in The Batman, die in maart uitkomt. De acteur speelt een emo-versie van de iconische vleermuizen superheld. De trailer is ontzettend mysterieus en dat maakt ons eigenlijk alleen maar nieuwsgieriger.

The Batman is (als alles meezit) 3 maart in de bioscoop te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder