Paranormale photobombs in horrortrailer Selfie From Hell

Veronica Superguide logo
Paranormale photobombs in horrortrailer Selfie From Hell

Paranormale photobombs in horrortrailer Selfie From Hell

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De korte horrorfilm Selfie from Hell was een paar jaar geleden een regelrechte YouTube-sensatie. Binnenkort komt er ook een speelfilmversie uit van deze griezelige viral video!

YouTube

In 2015 verscheen op YouTube een filmpje genaamd Selfie From Hell. In deze video zien we hoe een jonge vrouw selfies staat te maken in de huiskamer. Maar wanneer de camera flitst, blijkt ze niet alleen te zijn… Het filmpje duurt anderhalve minuut, maar dat was genoeg om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Selfie From Hell ging dan ook al snel viral en inmiddels staat de teller op bijna twintig miljoen views! Het filmpje is hier te zien.

Dark web

Met zulke bezoekersaantallen is het geen wonder dat er iemand vroeg of laat op het idee zou komen om een speelfilm te maken van de paranormale photobomber. Hierin raakt een blogger verstrikt in het dark web. Het is nog maar de vraag of het idee sterk en boeiend genoeg is om anderhalf uur mee te vullen, maar de makers beloven dat Selfie from Hell een spannende kruising wordt tussen The Ring en Unfriended. En als de film teleurstelt, is er altijd nog de bloedstollende YouTube-video!

Lees verder