Paddington 2 volgend jaar in de bioscopen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paddington 2 volgend jaar in de bioscopen

Paddington 2 volgend jaar in de bioscopen

|
|

Laatste update:

Paddington, gebaseerd op de klassieke kinderboekenreeks van Michael Bond, was een van de charmantste familiefilms van de laatste jaren. In januari 2018 keert dit beleefde beertje terug naar het witte doek!

Jungle

In de eerste film zagen we hoe Paddington van de jungle in Peru belandde in het Verenigd Koninkrijk. Daar werd het beertje met het hart van goud liefdevol opgevangen door de familie Brown. Maar het leven in Londen heeft ook zijn keerzijde, zeker als de sadistische Millicent (Nicole Kidman) Paddington wil tentoonstellen in een museum. De familiefilm werd geprezen om zijn charmante script, goede grappen, leuke cast en knappe digitale effecten. Goed nieuws dus dat er volgend jaar een vervolg in de bioscopen verschijnt!

Dief

In Paddington 2 spaart de knuffelbeer voor een boek dat hij cadeau wil doen aan zijn jarige tante. Maar als het boek gestolen wordt, moeten Paddington en de Browns op zoek naar de dief. Het vervolg zal geschreven en geregisseerd worden door Paul King. Hij tekende ook voor het regie en het script voor de eerste film. Daarnaast zal Paddington 2 weer bevolkt door worden Britse topacteurs als Hugh Grant (Love Actually), Peter Capaldi (Doctor Who) en Julie Walters (Harry Potter).

Lees verder