Over the top, bizar, gestoord: Wet Hot American Summer is terug!

Door Redactie
Over the top, bizar, gestoord: Wet Hot American Summer is terug!

De kampbegeleiders uit Wet Hot American Summer zijn terug voor een tweede seizoen! Nagenoeg iedereen van deze bizarre sterrencast is weer van de partij.

WHAS

Wet Hot American Wat? Voor de leken onder ons: Wet Hot American Summer is een cultcomedy uit 2001 over een stel zomerkampbegeleiders. Twee jaar geleden kwam Netflix met een serie-prequel hierop waarin alle originele castleden weer terugkwamen. Wacht even… een prequel met de originele castleden? Zijn die niet veel ouder geworden? Jep, en het hoort allemaal bij de bizarre grap die Wet Hot American Summer heet.

Tien jaar later…

In Wet Hot American Summer: Ten Years Later keren alle de kampbegeleiders tien jaar na dato weer terug naar het befaamde kamp. Nagenoeg iedereen is hetzelfde gebleven (ook weer qua leeftijd) met een paar bizarre uitschieters. Qua cast zit het in ieder geval goed: onder anderen Paul Rudd, Elizabeth Banks, Amy Poehler, Kristen Wiig en Chris Pine zijn van de partij. Bekijk de trailer hierboven.

Netflix

De serie is vanaf 4 augustus in zijn volledigheid te zien op Netflix. Het eerste seizoen en de film zijn ook te bekijken op de streamingdienst. Alle Wet Hot American Summer-delen zijn gemaakt door Michael Showalter en David Wain, die ook een rol hebben.