Over the Moon, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Over the Moon, Netflix

De betoverende animatiefilm Over the Moon staat op Netflix!

|
|

Laatste update:

Houd je kinderen binnen, want Netflix is sinds vandaag weer een nieuwe animatiefilm rijker! Over the Moon belooft een vrolijk animatie-avontuur te worden vol met liedjes.

Het Chinese meisje Fei Fei wil na het overlijden van haar moeder iedereen bewijzen dat de maangodin wel degelijk bestaat. Maar hoe doe je zoiets? Nou, door een raket te bouwen natuurlijk! Eenmaal daar belandt Fei Fei ontdekt ze het grillige land van fantastische wezens. Dat belooft wat!

Bejubelende recensie

Volgens onze redacteur doet de Amerikaans-Chinese animatiefilm Over the Moon (Fei Fei en de maan in het Nederlands) niets onder voor de gemiddelde Disney-klassieker. "De uitvoering zit ook wel snor door de deelname van musicalsterren zoals Phillipa Soo uit Hamilton." Benieuwd wat we er nog meer over te zeggen hebben? Lees dan hier snel de volledige recensie.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Meer animatiefilms

Wie na het zien van deze film geen genoeg kan krijgen van dit genre heeft geluk. Netflix heeft namelijk de smaak te pakken. "We zijn op weg om elk jaar maar liefst zes animatiefilms uit te brengen, iets dat nog geen enkele grote studio ons heeft voorgedaan", onthulde Netflix-CEO Ted Sarandos onlangs. "Ons motto is dan ook om te doen wat de concurrentie niet doet. Daar kan je echter enkel en alleen in slagen als je een betrouwbaar en sterk team hebt, dat bereid is serieuze beslissingen te nemen en daar dan ook achter blijft staan." We gaan het afwachten.

Over the Moon, in het Nederlands Fei Fei en de Maan, is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Lees verder