Over Mijn Lijk keert terug: dit zijn de OML’ers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Over Mijn Lijk keert terug: dit zijn de OML’ers

Over Mijn Lijk keert terug: dit zijn de OML’ers

|
|

Laatste update:

De OML’ers van seizoen 7 van Over Mijn Lijk zijn bekend. In de nieuwe reeks wordt er een groep jongeren van 16 tot 27 gevolgd. Dit zijn ze:

Daan

De 19-jarige Daan woont op Texel. Op zijn 17de werd er bij hem hersenkanker geconstateerd. “Dat is kut, maar je moet er positief naar kijken vind ik”, aldus de eilander. Ondanks een negatieve scan in 2016, weigert hij bij de pakken neer te zitten

Gerianne

"Ik ben heel blij dat ik gevraagd ben en deze kans kan pakken, door andere mensen mijn gevoelens te vertellen. Ik wil er vooral aan mee doen, om voor mijn, vriend, ouders, broers en schoonzussen en familie/ vriendinnen, iets achter te laten”, aldus Gerianne. De 17-jarige overleed vorig jaar na haar strijd met kanker.

Jermaine

De 27-jarige Jermaine werd op zijn achttiende ziek. Na behandeling blijft het acht jaar rustig, maar na de feestdagen krijgt hij de schrik van zijn leven: er is nieuwe tumorgroei te zien. Hij kiest voor een peperdure behandeling in Amerika en richt er zelf een crowdfund-actie voor op: MainLife.

Tom

Bij Tom werd in het voorjaar van 2015 een agressieve vorm van kanker geconstateerd in zijn knie. Hij liet zijn been amputeren, maar er bleken toch uitzaaiingen te zijn. Wel staat hij positief in het leven: “Ik kan me niet herinneren wanneer ik gelukkiger ben geweest. Door deze situatie vallen er ook zorgen af. Ik hoef niet meer aan bepaalde dingen te denken. Ik hoef niet meer te stressen. Ik kan doen wat ik wil.”

Het nieuwe seizoen is vanaf 30 november te zien op NPO 1.

Lees verder