Ellen Pompeo als Meredith Grey in Grey's Anatomy

Veronica Superguide logo
Ellen Pompeo als Meredith Grey in Grey's Anatomy

‘Oude bekende keert terug in Grey’s Anatomy: Seizoen 16’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand keert Grey’s Anatomy terug op televisie. En volgens de makers maakt een oude bekende hierin een onverwachtse comeback!

Verrassend

Nog maar een maandje en dan gaat alweer het zestiende seizoen van Grey’s Anatomy in première. Na al die jaren is de ziekenhuisserie nog steeds onverminderd populair. Niet in de laatste plaats omdat de makers ieder seizoen weer nieuwe verrassende wendingen weten te bedenken om de fans bij de les te houden. En het lijkt erop dat het nieuwe seizoen geen uitzondering is. Producer Krista Vernoff hint alvast op een terugkeer van een favoriet onder de fans!

No Oh!

“Ik hoop iemand terug te brengen”, zo verklaarde Vernoff op een persconferentie. “Er is iemand van wie ik hoop dat diegene dit jaar terugkomt, maar het is echt onzeker. Ik doe mijn best.” Uiteraard wilde zij nog niet zeggen welk personage mogelijk een comeback maakt in het volgende seizoen. Wel kunnen we praktisch uitsluiten dat Sandra Oh terugkeert in Grey’s Anatomy. Zij verklaarde dit voorjaar al dat zij een comeback niet ziet zitten…

Grey’s Anatomy: Seizoen 16 gaat op 26 september van start in Amerika.

Lees verder