Henny Huisman, manager

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henny Huisman, manager

Oud-manager woest op Henny Huisman: 'Stop met die gekke verhalen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na maanden van schrijfwerk is het eindelijk zover: de verschijning van Henny Huismans gevreesde biografie. Het tv-icoon beloofde zelf dat het geen schandalenboek à la Gordon zou worden, maar helaas voor hem; diverse mensen trekken nu al aan de bel.

Vooral zijn oud-manager Jan van Doorn is woest over de inhoud. De presentator zou namelijk allerlei leugens verspreiden en mensen zwart maken. Bij RTL Boulevard deed Jan vanavond zijn beklag! 

Arrogante houding

Vier jaar lang reisde Jan als manager van Henny met hem het hele land door. Maar daar kwam abrupt een einde aan toen volgens Jans zeggen 'Henny naast zijn schoenen ging lopen'. Hij legt het uit: "Eigenlijk met Henny is het feit dat hij altijd dacht: ik heb alles zelf bedacht. Dat is natuurlijk niet zo. Er zitten altijd mensen om je heen die je helpen. Dat is volgens mij de grootste fout van Henny geweest", begint Jan nog redelijk vriendelijk.

Eén belangrijk advies

Maar nu Henny na al die 'succesvolle' jaren ook nog eens de beerput opentrekt over diverse collega's is de maat vol voor Jan. "Tino Martin deugt niet, Marco Borsato heeft het met zoveel vrouwen gedaan", somt hij de onthullingen uit Henny's boek op. "Je gooit iedereen voor de bus en zelf wil je eigenlijk niet voor de waarheid uitkomen." Hij heeft dus slechts één advies voor zijn oude werkgever: "Gun iemand anders ook iets. Dan krijg je het automatisch terug. Je kan een boek maken en overal je interviews doen, maar de waarheid vertel ik je nu: Stop met al die gekke verhalen!" 

Beluister hier wat een furieuze Jan van Doorn nog meer te zeggen heeft.

Geen reactie

In het kader van hoor en wederhoor vroeg RTL Boulevard Henny Huisman om een reactie op al deze beweringen, maar die weigert erop te reageren. Tja, we zijn benieuwd of dit nog een staartje krijgt! 

RTL Boulevard is iedere dag om 18.35 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder