Lars en Rein in Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lars en Rein in Married at First Sight
Married at First Sight

Oud-kandidaten doen boekje open over Married at First Sight

|
|

Laatste update:

Married at First Sight-sterren Lars en Rein, die vorig seizoen hun huwelijken met respectievelijk Lizzy en Danny keihard zagen stranden, kijken natúúrlijk ook naar het nieuwe seizoen, dat onlangs begon op RTL 4. Wat valt hen op en waar hopen ze op? 

Shownieuws sprak Lars en Rein, die als 'Trouwen zonder Kijken'-ervaringsdeskundigen precies weten hoe de nieuwe deelnemers zich voelen. "Je weet gewoon wat ze meemaken. Wat hun gebeurt nu op dit moment. En dat is wel heel leuk dat je zelf hebt ervaren wat zij nu ervaren", aldus Rein. Hij weet ook dat het pijnlijk hard mis kan gaan. Rein vroeg zich later zelfs af of zijn MAFS-man Danny eigenlijk wel klaar was voor de liefde.

Oud-kandidaten doen boekje open over Married at First Sight
Rein en Danny

Lars hoopt op meer tijd

Bij Lars en Lizzy, die na hun scheiding ook geen vrienden werden, ging het wat later in het avontuur mis. Het huwelijk en de honeymoon gingen nog wel, maar ergens bij het verplicht samenwonen ging het mis. Lars  "Je leeft heel erg in een bubbel op het moment dat je meedoet aan het programma. Ik hoop vooral dat de tijd die ze na het programma hebben, na het trouwen, een stuk langer is zodat ze iets meer tijd hebben om echt op hun eigen manier elkaar te leren kennen."

Oud-kandidaten doen boekje open over Married at First Sight
Lars en Lizzy

Nieuwe aanpak

Dit seizoen is heel anders dan het vorige seizoen. "Ze kijken op een hele andere manier naar de kandidaten", weet Rein, al kan hij nog niet voorspellen of dat ook meer matches oplevert. De MAFS-matchmakers gooiden de traditionele wensenlijstjes op de brandstapel en kregen langer de tijd om te onderzoeken wat een kandidaat écht nodig heeft, in plaats van dat diegene zelf een heel wensenlijstje moest invullen. Lars vindt deze nieuwe aanpak érg goed klinken en neemt zichzelf als voorbeeld: bij hem was de aanpak nog anders. "Ik denk zelf heel goed te weten wat ik wil, maar er is ook een reden dat het niet gelukt is."

Divorce is in the air

Hij denkt dat dat voor veel (oud)-deelnemers geldt. "Dat je zelf wel denkt te weten wat je wil, maar dat hoeft niet overeen te komen met wat je echt nodig hebt." Goed dat de MAFS-expert het dit seizoen anders doen, vindt hij. En: "De kans is groot dat het beter wordt dan vorig jaar, maar die kans is sowieso heel groot", grapt hij, en daarmee doelt Lars natuurlijk op het treurige feit dat ALLE koppels van vorig seizoen al vrij snel de scheidingspapieren ondertekenden...

In de eerste aflevering van MAFS 2022 liepen kijkers weg met de sympathieke Astrid. In de aflevering nummer twee hadden MAFS-fans wat meer moeite met Rudi. Deze vriend van bruidegom Astleigh zat vooral seksuele toespelingen te maken!

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Via Videoland kun je steeds één week vooruitkijken!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder