Oud-deelnemers spreken zich uit: dit is de Mol in Wie is de Mol? 2023

Morgen weten we eindelijk wie de Mol was! Tot die tijd kunnen we echter nog even lekker puzzelen. Een aantal oud-Wie is de Mol?-deelnemers geeft alvast een voorzetje.

Niets missen? Volg al het laatste WIDM-nieuws op onze overzichtspagina!

Wie is de Mol? WIDM 2023 finalisten Jurre Geluk Daniël Verlaan Ranomi Kromowidjojo

Morgen is de finale van Wie is de Mol? 2023 te zien. Wie o wie was dit jaar de Mol? Jurre Geluk, Daniël Verlaan of toch Ranomi Kromowidjojo? RTL Boulevard besloot rond te vragen in de eigen gelederen. Er hebben namelijk nogal wat deskundigen en presentatoren meegedaan aan het spel!

Is Ranomi de Mol?

Ranomi blijkt erg verdacht op de redactie! Neem Arno Kantelberg, die enorm zeker is van zijn zaak: “Ik zat al na de eerste aflevering op Ranomi. (…) Ik weet het zeker. 100 procent.” Datzelfde geldt voor Jamie Trenité, die de oud-zwemster ook in zijn vizier heeft: “Ik weet het nu echt zeker: Ranomi is de Mol.

Daniël of Jurre?

De andere twee deskundigen zijn een stuk voorzichtiger. Vooral Miljuschka Witzenhausen twijfelt nog: “Ik weet dat veel mensen op Ranomi zitten, maar ik verdenk de heren ook. Als ik zou moeten kiezen, dan ga ik toch voor Jurre.” Ook Diederik Jekel is niet helemaal zeker van zijn zaak: “Ik hoop en denk dat Daniël de Mol is. (…) Maar Jurre zou ook zomaar de Mol kunnen zijn.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4. De finale van Wie is de Mol? is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.