Martijn B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Oud-deelnemer B&B Vol Liefde verdedigt Martijn: ‘Alles voor de kijkcijfers’

|
|

Laatste update:

Trouble in B&B-paradise: deelnemer Martijn gooide RTL gisteren min of meer voor de bus met een onthulling en nu krijgt hij steun van een oud-deelnemer, Pascal, die vindt dat de makers enorm hun boekje te buiten gingen.

Voor wie het allemaal niet meer op een rijtje heeft, geen probleem, het zit zo: Martijn ontving deze week in B&B Vol Liefde een zesde vrouw, Linda, en dat terwijl-ie zijn liefde al aan een andere liefdeskandidaat verklaarde: Fenna! Waarom moet er dan nog een vrouw naar Portugal afreizen terwijl Martijn al verliefd is? Het leverde het programma, maar ook Martijn zelf enorm veel kijkerskritiek en haat op. Hij verdedigde zichzelf in een Insta-post waarin-ie uitlegde dat hij Linda eerder wilde afbellen zodat ze niet voor Jan L naar Portugal zou komen, 'maar dat was niet de bedoeling'. Pascal, die vorig jaar meedeed, is helemaal #TeamMartijn.

'Alles voor de kijkcijfers'

"Respect voor Martijn", schrijft Pascal in zijn Insta-stories. We kennen de sympathieke deelnemer nog van zijn tijd in de Italiaanse B&B van deelnemer Debbie, Casa Santangelo. Pascal (inmiddels gelukkig in de liefde) vindt het klasse dat Martijn Linda zijn excuses aanbiedt voor de... ongemakkelijke en lullige gang van zaken. Ook richt hij zijn pijlen op de makers. "Wat valt hier RTL of wie daar ook mee te maken heeft door de mand zeg. Alles voor de kijkcijfers he, maar het gevoel van Linda is natuurlijk niet belangrijk. Wat belachelijk zeg."

Pascal in B&B Vol Liefde (tekst gaat verder onder afbeelding)

Pascal B&B vol liefde

Linda op flitsbezoek 

We knipperden met onze ogen en Linda was weer verdwenen. Ze zag het zelf natuurlijk ook niet meer zitten om te blijven hangen terwijl Martijn helemaal hoteldebotel is op Fenna. Begrijpelijk. Gelukkig lijkt Linda er geen zure nasmaak aan over te hebben gehouden. Zo zegt Martijn in zijn post dat ze inmiddels contact hebben gehad en hij hoopt dat ze alsnog haar droomman kan vinden! RTL heeft trouwens nog niet gereageerd op Martijns pittige onthulling.

 

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Lees verder