Nick Schilder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nick Schilder

TVOH: Oud-coach Nick Schilder niet benaderd door BOOS

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren was Nick Schilder te gast bij talkshow Beau. Hier vertelde hij dat zowel hij als duo-partner Simon Keizer niet benaderd is door de #BOOS-redactie om te reageren op de situatie rondom The Voice of Holland

Nick is niet benaderd

The Voice of Holland ligt stil zodat er onderzoek gedaan kan worden. Nick was drie seizoenen lang coach bij het zangprogramma, samen met collega Simon. De twee zijn niet benaderd om te reageren op de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. “Ik vind het belangrijk om te zeggen: er is bij ons geen hoor en wederhoor gepleegd.” Hij had naar eigen zeggen ook nooit gemerkt dat er iets speelde. “Ik vind het nog steeds ongemakkelijk omdat ik het gevoel heb dat ik voor m'n beurt spreek omdat het nog niet uitgezonden is. Ik zou eerst graag de slachtoffers in de aflevering van BOOS aan het woord horen.

Gedachten

De situatie heeft de zanger aan het denken gezet. “Ik ben in gedachten heel veel teruggegaan naar die periode. Het team kwam heel professioneel op ons over.” 

Simon

Ook Simon heeft zich uitgesproken over de situatie. “Ongeloof, dat is denk ik het woord dat overheerst”, zei hij in de De Leeuw Lult Verder podcast van Paul de Leeuw. De oud-coaches zijn dus vanmiddag niet te zien in de #BOOS-aflevering. Wat we wel gaan zien, wordt duidelijk om 16:00 uur.

De aflevering van #BOOS is om 16:00 uur te zien op YouTube.  

Lees verder