The Streamers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Streamers
Ophef

Organisatie The Streamers neemt maatregelen na klachten: ‘Heeft effect gehad’

|
|

Laatste update:

The Streamers mochten eindelijk écht los op het podium, met publiek. Maar dat was toch iets minder feestelijk dan van tevoren werd gedacht. De organisatie van The Streamers had op zaterdag maatregelen genomen om nieuwe problemen te voorkomen. En die werkten gelukkig. Bezoekers hebben genoten van de supergroep, bestaande uit onder anderen Maan, Suzan & Freek en Kraantje Pappie.  

(Klachten)regen

Bezoekers hadden eerder, na het concert van vrijdag, laten weten in de verdrukking te hebben gezeten en ontevreden te zijn over de organisatie. Social media stond vól met klachten. Zo waren de bezoekers zeiknat geregend, waren er lange wachtrijen, te weinig wc’s én ontstond er chaos. Producent Machiel Hofman vertelde aan het ANP dat ze daarom ingrepen hebben gedaan.

Met effect

Nu vertelt hij: “Alle dingen die we hebben doorgevoerd hebben effect gehad. Alles is vlekkeloos verlopen, we hebben geen voorvallen gehad.” Zo kunnen The Streamers tóch nog genieten van hun comeback, na het afscheidsoptreden.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder