Peter Gillis en Nicol

Veronica Superguide logo
Peter Gillis en Nicol

Opnieuw flinke tegenslag voor Peter Gillis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zit de familie Gillis de laatste tijd niet mee: na het nieuws dat Peter op een dodenlijst staat en de brute overval op Mark, krijgt het gezin opnieuw een flinke domper te verwerken, zo meldt Shownieuws.

Hatseflats-hut

Een tijdje terug konden we melden dat Peter zijn riante villa te koop had gezet voor een 'bescheiden' bedrag van bijna 1,4 miljoen euro. Da is nogal wa! Na slechts twee maanden leek er een koper te zijn, maar nu blijkt dat die het bedrag waarschijnlijk toch niet bij elkaar kon harken. Best jammer, want de villa heeft zelfs een ware 'hatseflats-hut'! Wat je verder voor dat geld 'krijgt', kun je hier zien.

Chateau Gillis

Maar waarschijnlijk zal Peter er niet heel lang wakker van liggen. Waar velen van ons er alleen maar van kunnen dromen om 1,4 miljoen op de bankrekening te hebben staan, is dit voor 'Peerke' kleingeld. Na een ritje langs de autodealer koopt 'ie niet één, maar twee auto's (de schade: een dik miljoen) en heeft 'ie laatst ook een kasteeltje van 5,5 miljoen euro op de kop getikt. Hieronder kun je zien hoe dat optrekje er van binnen uitziet.

Zelf zegt Peter trouwens dat hij niet op Martien Meiland lijkt, maar wij zien toch echt wel overeenkomsten...

Shownieuws zie je elke dag om 22:30 uur op SBS6. De Familie Gillis: Massa is Kassa is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder