Opnames van Happy Death Day 2 zitten erop

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames van Happy Death Day 2 zitten erop

Opnames van Happy Death Day 2 zitten erop

|
|

Laatste update:

Vorig jaar scoorde horrorstudio Blumhouse Productions een enorme hit met Happy Death Day. Dat succes hopen ze nu te herhalen met een snel vervolg!

Kaskrakers

Productiemaatschappij Blumhouse is verantwoordelijk voor een paar van de grootste horrorhits van de laatste jaren. Zo tekende de studio onder meer voor kaskrakers als Paranormal Activity, The Purge en Get Out. In dit rijtje mag Happy Death Day niet ontbreken. De film kostte nog geen 5 miljoen dollar om te maken, maar bracht ruim 123 miljoen dollar op aan de bioscoopkassa’s. Een tweede deel werd dan ook al snel aangekondigd. Dit weekend onthulde studiohoofd Jason Blum op Twitter dat het vervolg klaar is om opnieuw de bioscopen te veroveren!

Afbranden

Toen hem gevraagd werd naar de status van Happy Death Day 2 antwoordde hij: “Sommigen van ons hebben hem gezien en hij is goed.” Niet dat we hadden verwacht dat het studiohoofd zijn eigen films ging afbranden, maar toch… Het is goed om te weten dat het vervolg ‘ready to go’ is.

Psychopaat

Het eerste deel was een prettig gestoorde kruising tussen Scream en Groundhog Day. Hierin zat de studente Tree vast in een tijdlus waarin ze telkens werd vermoord door een gemaskerde psychopaat. Om te ontsnappen, moest zij een manier vinden om haar moordenaar te verslaan. In het vervolg zal Jessica Rothe (La La Land) opnieuw in de huid kruipen van Tree. Christopher Landon keert terug in de regiestoel!

Happy Death Day 2 zal in de loop van volgend jaar in de bioscopen verschijnen.

Lees verder