A Quiet Place John Krasinski als Lee Abbott

Veronica Superguide logo
A Quiet Place John Krasinski als Lee Abbott

Yes! Opnames van A Quiet Place 2 zijn begonnen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

A Quiet Place was één van de horrorverrassingen van 2018. We waren daarom ook enorm blij dat we jullie mochten vertellen over het feit dat er een vervolg in de pijplijn zat. Met het nieuws van vandaag voegen we daar de ultieme bevestiging aan toe: de opnames van A Quiet Place 2 zijn namelijk begonnen!

Het filmen van A Quiet Place 2 van start in New York

Regisseur John Krasinski heeft officieel aangekondigd dat het filmen van zijn horrorfilm A Quiet Place 2 van start is gegaan! De crew is daarvoor neergestreken in de staat New York. Als bijpassend sfeerbeeld voor zijn tweet koos de filmmaker voor een foto van de filmklapper.

A Quiet Place 2 vanaf 20 maart 2020 in de bioscoop

A Quiet Place werd een enorm succes aan de bioscoopkassa’s. Daarnaast werd de film geprezen door de critici. Sterker nog: er waren zelfs wat mooie prijzen te verdelen, waaronder de Screen Actors Guild-prijs voor beste vrouwelijke bijrol voor Emily Blunt. Geen wonder dat de actrice ook tekende voor een rol in A Quiet Place 2! Millicent Simmonds en Noah Jupe keren eveneens terug voor deze sequel. Zij worden ditmaal vergezeld door Cillian Murphy en Brian Tyree Henry. Er is nog weinig bekend over de plot van A Quiet Place 2, maar als we de geruchten mogen geloven gaan we in ieder geval ontdekken waar de monsters precies vandaan komen…

A Quiet Place 2 draait vanaf 20 maart 2020 in de bioscoop.

Lees verder