Opnames tweede seizoen 13 Reasons Why in volle gang

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames tweede seizoen 13 Reasons Why in volle gang

Opnames tweede seizoen 13 Reasons Why in volle gang

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De opnames voor het tweede seizoen van 13 Reasons Why zijn deze week van start gegaan. Er zijn nog geen officiële foto’s of berichten, maar er wordt door de acteurs druk getweet vanaf de set!

Cassettebandjes

Deze week zijn de opnames begonnen voor het tweede seizoen van 13 Reasons Why. In deze spraakmakende Netflix-hit geproduceerd door Selena Gomez ontvangen dertien schoolvrienden mysterieuze cassettebandjes met daarop een boodschap van Hannah Baker, hun klasgenote die kort daarvoor zelfmoord heeft gepleegd. Ook in het tweede seizoen galmt de zelfmoord van Hannah nog lang door. Katherine Langford, die terugkeert als Hannah in het tweede seizoen, postte maandag via Instagram Stories deze foto:

Het (door een Franse fan-pagina op Twitter doorgeplaatste) bijschrijft luidt ‘Back in her shoes’. Ook Christian Navarro, die de rol van de intelligente Tony speelt, heeft er zin in!

En afgaande op deze tweet van Christian, verliep de eerste opnamedag van seizoen 2 prima!

Nog even geduld

Ondanks het enorme succes van de serie, waren niet alle fans even blij met het nieuws dat er een tweede seizoen aankomt. Veel kijkers vonden het een mooi afgerond verhaal en waren bang dat een vervolg de serie teveel tot een soap zou maken. Maar de finale riep natuurlijk ook veel vragen op waar fans graag een antwoord op willen. Helaas moeten die nog even geduld hebben. Het is namelijk nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van 13 Reasons Why te zien zal zijn op Netflix.

Lees verder