Sex Education

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sex Education

Opnames Sex Education seizoen 4 zijn van start

|
|

Laatste update:

Sex Education-fans opgelet! De opnames van seizoen 4 zijn begonnen. De komst van het nieuwe seizoen werd vorig jaar al bekendgemaakt door Netflix. We zullen helaas wel nog even moeten wachten voordat het nieuwe seizoen op Netflix te zien is. Op Twitter plaatst hoofdrolspeler Asa, die Otis speelt, een foto van zichzelf op de set met daarbij de tekst: "Raad eens wie er terug is".

Andere richting?

Als seizoen 4 van Sex Education verschijnt, zien we mogelijk een andere serie dan we gewend zijn. Met het sluiten van Moordale in seizoen 3, lijkt het er namelijk op dat de serie een heel andere richting inslaat. Vanwege het vertrek van enkele castleden, komen er ook een aantal nieuwe acteurs bij. Variety meldt dat er een 'mix van oude en nieuwe gezichten' te zien zal zijn. Ook volgen we de personages volgens Variety in hun zoektocht naar een andere school.

Bye, Ola

We weten al het een en ander over de nieuwe afleveringen. Zo maakte actrice Patricia Allison onlangs bekend dat zij niet terug zal keren als Ola. Ncuti Gatwa, die Eric speelt in Sex Education, keert gelukkig wél terug. Dat was nog even spannend, aangezien hij ook de hoofdrol in Doctor Who heeft bemachtigd! Helaas nemen we ook afscheid van Olivia. Actrice Simone Ashley keert namelijk niet meer terug in het nieuwe seizoen. Ze is naar verluidt te druk bezig met het succesvolle Bridgerton.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder