Opnames nieuwe Saw-film starten deze week!

Veronica Superguide logo
Opnames nieuwe Saw-film starten deze week!

Opnames nieuwe Saw-film starten deze week!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De nieuwe film in de reeks Saw-films is in de maak! Letterlijk, de opnames gaan van start dus het gaat echt gebeuren. Deze inmiddels klassieker onder de horrorfilms heeft een grote groep fans die niet kunnen wachten! En wij horen daar ook bij. Laat maar komen, die liters bloed, zenuwslopende suspense en scream queens!

Tweet

De regisseur van de film, Darren Bousman, tweette de fans dat hij over een paar dagen gaat beginnen met de opnames. De film is geschreven idoor Pete Goldfinger en Josh Stolberg. Maar het verhaal komt van Chris Rock deze keer! We zijn benieuwd of hij in samenwerking met de doorgewinterde scriptschrijvers tot een topfilm kan komen. 

De achtdelige filmreeks Saw gaat over John Kramer oftewel Jigsaw. In iedere Saw-film worden mensen ontvoerd door Jigsaw (of een handlanger) die vervolgens mogen kiezen: óf een hele nare, pijnlijke manier dood, óf op een hele nare, pijnlijke manier leven. De volgende Saw film staat gepland voor 23 oktober 2020: traditiegetrouw het weekend voor Halloween. 

Dit was de trailer van de vorige Saw-film, Jigsaw.

Lees verder