Opnames Hollands Hoop seizoen 2 zijn van start!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames Hollands Hoop seizoen 2 zijn van start!

Opnames Hollands Hoop seizoen 2 zijn van start!

|
|

Laatste update:

In het najaar van 2017 kun je weer genieten van de familie Augustinus en de Groningse wietteelt: dan start het tweede seizoen van Hollands Hoop!

Seizoen 2

Na het eerste succesvolle eerste seizoen met gemiddeld ruim 900.000 kijkers per aflevering was het al snel duidelijk dat er een vervolg zou komen op Hollands Hoop. Maar lang bleef onduidelijk wanneer de sequel in productie kon worden genomen. Eindelijk is er goed nieuws: de opnames van de vervolgreeks zijn van start gegaan, zo maakte de VARA vandaag bekend.

Bekende gezichten

Alle hoofdrolspelers die aan het slot van seizoen 1 nog leefden, zoals Marcel Hensema, Kim van Kooten, Martijn Lakemeier en Peter Van Den Begin, keren terug. De rol van Hadewych Minis, die in de eerste reeks in een bijrol te zien was, wordt groter.

Gouden Kalf voor beste televisiedrama

Hollands Hoop vertelt over Fokke, een forensisch psychiater met een burn-out die verhuist naar de Groningse boerderij van zijn vader. Deze bleek de spil te zijn in een internationale wietorganisatie, een taak die Fokke besluit over te nemen. Het eerste seizoen van de serie won een Gouden Kalf voor beste televisiedrama.

Het tweede seizoen van Hollands Hoop wordt in het najaar van 2017 uitgezonden op NPO 2. Bekijk hier nog eens de trailer van seizoen 1.

Lees verder