Opnames Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zitten er op!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zitten er op!

Opnames Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zitten er op!

|
|

Laatste update:

De opnames van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zitten er op! Daarmee komt de langverwachte sequel steeds dichterbij! 

Het fantastische nieuws werd aangekondigd met een ludieke video waarin actrice Alison Sudol een clapboard ter hand neemt.

The Crimes of Grindelwald

In The Crimes of Grindelwald ontsnapt Gellert Grindelwald uit de gevangenis. De kwaadaardige tovenaar en zijn net zo gestoorde volgelingen zijn ervan overtuigd dat ‘volbloed’ tovenaars over de mensheid horen te heersen. Albus Dumbledore steekt hier een toverstokje voor en schakelt de hulp in van Fantastic Beasts-held Newt Scamandar, die zich niet realiseert hoe gevaarlijk deze missie is.

Veel meer is er over het plot nog niet bekend. Wel zullen de helden uit het eerste deel (en hun vriendschappen) op de proef worden gesteld. De tovernaarswereld staat ondertussen op z’n kop. 

Cast

De cast van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is op z’n zachtst gezegd indrukwekkend. Ben je er klaar voor? Komt-ie. Jude Law als Albus Dumbledore, Ezra Miller als Credence Barebone, Zoë Kravitz als Leta Lestrange, Callum Turner als Theseus Scamander, Katherine Waterston als Tina Goldstein *adempauze* Eddie Redmayne als Newt Scamander, Dan Fogler als Jacob Kowalski, Alison Sudol als Queenie Goldstein en Johnny Depp als Gellert Grindelwald.

Lees verder