‘Opnames Child’s Play-remake volgende maand van start’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Opnames Child’s Play-remake volgende maand van start’

‘Opnames Child’s Play-remake volgende maand van start’

|
|

Laatste update:

Fans van Chucky hoeven zich niet te vervelen: naast een televisieserie, is er ook een remake van Child’s Play uit 1988 in de maak!

Dood en verderf

Begin juli kwam naar buiten dat MGM werkt aan een remake van Child’s Play. In deze horrorklassieker uit 1988 zaait een speelgoedpop dood en verderf nadat deze is bezeten door de geest van een sadistische seriemoordenaar. Dertig jaar later is deze psychotische pop nog steeds razend populair onder horrorfans. Naast de nodige vervolgen en een aanstaande televisieserie, komt nu dus er dus ook een remake uit van de film waarmee het allemaal begon. En de eerste details over deze productie komen langzaam maar zeker naar buiten!

Ontdekking

Eerder deze maand plaatste Lars Klevberg (Polaroid), de regisseur van de remake, een foto van het scenario op Instagram. Het bijschrift luidde: “Week 1. Let’s play.” Gek genoeg werd de foto niet veel later verwijderd, waardoor het onduidelijk was in welk stadium van de productie Child’s Play zich nu precies bevond. Maar de collega’s van horrorsite Bloody Disgusting deden een interessante ontdekking…

Andy

Zij zagen een schema in van filmopnames die in september van start gaan in Vancouver. Op die lijst staan ook korte beschrijvingen van de films. Een van die beschrijvingen luidde: “Andy, een twaalfjarig jongetje, en zijn vrienden moeten het opnemen tegen een moordzuchtige robotpop.” Laat dat nu net exact de beschrijving zijn die de producers van deze remake eerder onthulden! Het is nog niet bekend welke acteurs zullen meespelen in Child’s Play. Maar nu de opnames over enkele weken van start gaan, zal dat nieuws niet lang meer op zich laten wachten!

Lees verder