Teen Mom

Veronica Superguide logo
Teen Mom

Ophef over hereniging tussen dochter en Teen Mom's Catelynn en Tyler

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De seizoensfinale van Teen Mom OG laat zien hoe Catelynn Lowell en Tyler Baltierra in tranen uitbarsten nadat ze hun oudste dochtertje Carly (10) hebben bezocht. Bij de geboorte van Carly hebben ze haar ter adoptie afgestaan. Helaas waren ze een halfuur te laat bij de afspraak: ze moesten nog een cadeautje in elkaar knutselen…

Haatreacties 

Via social media kreeg het stel veel haatreacties maar ze deden al snel zelf een poging om het uit te leggen. “We waren een halfuur te laat omdat we de puntjes op de i wilden zetten voor het zelfgemaakte scrapbook en onze handgeschreven brieven. Als dit ons slechte mensen maakt, dan is dat maar zo,” zegt Tyler op twitter.

Toch twee volle dagen 

Oké, het stel was een halfuur te laat en dat geeft zeker geen goede indruk op Carly, de adoptiefamilie en de kijkers van het programma. Maar waar veel haters geen rekening mee houden, is dat het gezin twee volle dagen met dochter Carly heeft doorgebracht. Catelynn zegt dit in een tweet met nog een boodschap naar de haters: “Get a damn grip people!”  

De rest van de Teen Moms

Het programma Teen Mom lanceerde alweer bijna 10 jaar geleden. Catelynn en Tyler vormen samen met 2 dochters een gelukkig gezin, maar niet met alle Teen Moms gaat het zo soepel.  Zo krijgt Jenelle Evans te maken met doodgeschoten hondjes en is Amber Portwood wéér opgepakt wegens geweld. Tsja, dan klinken alleen haatreacties toch iets beter. 

Lees verder